Jumat, 31 Januari 2014

Kjennetegn på kvinner Nærmer kvinner Menstruasjon er en lignende mysterium

Kjennetegn på kvinner Nærmer kvinner Menstruasjon er en lignende mysterium . Mange ting må bli avslørt for å forstå kvinner. Denne gangen en av de rariteter som dukker opp i kvinner på visse øyeblikk det viser seg er et tegn . Kvinner som plutselig blitt mer aggressive og dristige biasanyamenjadi tegn på at kvinner ... Fortsett å lese → Skrevet 22. juni 2012 av Ms.Galau | Leave et svar Topp 10 Artikler Bidragsytere Rgopoker.com Bandar Judi Poker Situs Poker Online Terpercaya Månedens Om CiriCara CiriCara.com dukket først opp som et område som fokuserer på artikler om " Egenskaper " og " Ways " . Sammen med den raske utviklingen av området , forvandlet vi inn i en portal som gir informasjon som er mer komplett med bredere dekning . I dag er vi kjent som en pålitelig nettsted som presenterer de siste nyhetene , underholdning , teknologi , og nyttige tips om hverdagen . CiriCara.com er i regi av PT Surya Mulia International , et selskap som har spesialisert seg innen næringsliv og informasjonsteknologi konsulent basert i Jakarta . Vi er forpliktet til å bli stedet renderer mest omfattende nyheter og tips i Indonesia .

En gravid Young)
Graviditet er en periode der en kvinne bærer i magen hennes embryoet . For par som har vært gift , er graviditet den etterlengtede øyeblikk , selv om det er en forsinkelse . Så pakke sammen, så ønsker ikke å gå glipp av dette øyeblikket, og til slutt finne ut hva pokker det var et tidlig tegn på graviditet ? Som hva karakteristikker av den unge gravide kvinnen ?

Vel , for å legge til din kunnskap og nysgjerrighet om egenskapene til gravide kvinner , informerer vi følgende 20 vanlig tidlig tegn på graviditet som oppstår hos gravide kvinner .

Tidlig graviditet Tegn
En . Hovne og ømme bryster

Smerte eller prikking i bryst er en av de mest vanlige symptomer på graviditet . I begynnelsen av svangerskapet , vil brystene fylle ut og deformert av forberede seg til å produsere melk . Brystene kan bli veldig øm og følsom for flere måneder . Imidlertid bør det bemerkes , i henhold til amming spesialist , Teresa Pitman , ikke alle kvinner opplever disse endringene , spesielt hvis de har brukt p-piller . I tillegg til hovne bryster , en andre merker er areola området inn i en mørkere farge .

2 . Endringer i kroppsfasong

Ikke bare forstørret magen når en kvinne gravid . Men noen andre områder som rumpe , lår og bryst og arm hevelse vil vanligvis følger .

Tre . Hyppig vannlating og forstoppelse Makin

Under graviditet , vokser fosteret i mors liv vil undertrykke blæren slik at hyppigheten av vannlating vil øke . Blære fylt med urin er også raskere og ønsket om å urinere blir hyppigere .

4 . enkel Tired

I begynnelsen av svangerskapet , vil du føle deg trett . Det virker som du bare ønsker å slappe av rundt i sengen . Dette skjer fordi kroppen justering av tilstedeværelsen av et nytt skapning. Peningkatna hormonet progesteron er også ofte forbundet med den fjerde mark . I tillegg kan du være Peluang usaha lett sliten på grunn av reduserte blodsukkernivået og blodtrykket.

5 . Kvalme ( morgenkvalme )

Kvalme er den vanligste graviditet symptomer . Den kvalme var på grunn av en økning i hormonet HCG ( humant korionisk gonadotropin ) . Forbedret HCG hormonet som forårsaker alvorlig effekt på mageslimhinnen , forårsaker kvalme . Vanligvis kvalme vil gå unna som du går inn i andre trimester av svangerskapet . I tillegg til kvalme , du også føle deg mer følsom for visse lukter . Noen forskere mistenker at dette fenomenet forekommer at gravide kvinner ikke spise måfå så lett å beskytte babyen mot skadelige giftstoffer .

6 . sen menstruasjon

En av de mest åpenbare tegn på graviditet er en savnet perioden . Imidlertid kan ikke alle forsinkelse er definert som en graviditet. Du kan bli den sene perioden på grunn av stress , kosthold eller hormonelle lidelser . I tillegg kan enkelte kvinner også oppleve blødninger eller spotting ( hevet blodflekker) . Straks oppsøke lege om problemet .

7 . humørsvingninger

Gravide kvinner har en flyktig stemning . Det kunne ha vært på en gang du føler deg veldig glad, men etter en stund du er så sint på ektemannen stimulering bare en triviell sak . Du trenger ikke å bekymre deg for dette fordi den normale stemningsskifte . Humørsvingninger på grunn av hormonelle endringer i kroppen din drastisk . Hvis du legger merke til disse tingene senere , skjer det fordi kroppen å tilpasse seg den nye hormon nærvær.

9 . Ankomsten av blod flekker eller blemmer

Blod flekker før menstruasjonen kommer , vanligvis oppstår mellom 8-10 dager etter eggløsning . Blod flekker forårsaket av implantasjon ( blødningen ), eller å feste en embryo til livmorveggen . Ankomsten av blod spotting under graviditet noen ganger forveksles med menstruasjon .

10 . Magekramper

I tillegg er den utladning av blodflekkervanligvis etterfulgt av magekramper. Magekramper på betingelse av svangerskapet vil skje på en jevnlig basis . Og forholdene i magekramper , vil fortsette til andre trimester av svangerskapet , helt til livmoren ligger Investasi i midtstilling og er støttet av bekkenet .

11 . Svimmelhet og hodepine ( hodepine )

Svimmelhet og hodepine lidelse som ofte oppleves av gravide kvinner forårsaket av fysiske faktorer, tretthet , kvalme , sult og blodtrykk , lavt . Selv om det er årsaken til de emosjonelle følelser av spenning og depresjon . I tillegg til den økte tilførselen av blod gjennom kroppen kan også føre til svimmelhet når hun endret posisjoner.

12 . Forstoppelse

Forstoppelse oppstår på grunn av en økning av hormonet progesteron. Dette hormonet i tillegg til å slappe av musklene i livmoren , også resultert i løsning av musklene i tarmveggen , forårsaker forstoppelse eller vanskelige avføring . Men fordelen med denne situasjonen er å tillate peyerapan bedre ernæring under svangerskapet .

13 . Ofte spytte ( spyttsekresjon )

Tegn på graviditet skyldes påvirkning av østrogen hormon endringer , oppstår vanligvis i første trimester av svangerskapet . Denne tilstanden forsvinner vanligvis etter den andre trimester av svangerskapet

14 . Økningen i basal kroppstemperatur

Hvis graviditet eller eggløsning , vil den basale kroppstemperaturen stige mor . Disse forholdene vil vedvare i løpet av svangerskapet . Denne tilstanden vil ikke gå ned til tilstanden før forekomsten av eggløsning .

15 . ryggsmerter

Normalt trenger du ikke ha problemer med ryggsmerter . Men nå , nedre ryggsmerter . Hvis du er gravid , vil denne lidelsen vedvare inntil levering senere .

16 . Eller avvise bestemte food cravings

For ingen åpenbar grunn , plutselig du virkelig vil ha en bestemt mat , som tidligere ikke kan være din favoritt mat . Eller omvendt, du plutselig ikke tåler mat som hadde vært så oppslukende .

17 . Følsom for lukt

Du kan Peluang Usaha  ikke stå lukten av alle slag, særlig lukten av visse matvarer . Så ikke svette det , visse lukt kan gjøre kvalme og oppkast !

0 komentar:

Posting Komentar