Kamis, 06 Februari 2014

Consells per arribar a ser una bona mestressa de casa que és com ja ?

Consells per arribar a ser una bona mestressa de casa que és com ja ? Vostè també mai va ocórrer a resoldre això ? hmm , Pulau Pari ser mestressa de casa que estimava al seu marit i el seu fill o filla ha de ser tan divertit no? Per descomptat , sabem que en aquesta època , de manera que moltes dones estan optant per esdevenir una dona de carrera de ser una mestressa de casa . D'una banda , ser una dona de carrera és molt útil per donar suport a l'economia familiar , ja que pot ajudar al seu marit a recollir les arques financeres de la família . No obstant això , en les altres opcions de vida a la mà una dona de carrera tindrà un efecte perjudicial sobre l'estat de la família .

Consells per arribar a ser una bona mestressa de casa pot ser útil per a aquells de vostès que estan en aquest moment ser una mestressa de casa . La posició d'una mare és molt important en una família . Llar feliç seria un somni cada persona que ja fomentar casa . Però, sens dubte sabem que de vegades les condicions obliguen a una dona casada de romandre i continuar treballant per guanyar-se la vida . Això s'ha convertit en un dilema per a les dones que ja estan casades .

Consells per esdevenir una mestressa de casa que va parlar problemes econòmics de la família baikJika s'ha convertit en una càrrega per a una parella casada que tenen nivell econòmic " sota de la mitjana " . La necessitat segueix ofeguen la vida que és difícil de ser eludit . Bé, per a aquells de vostès que estan casades amb homes que estan ben establerts i han estat més que suficient per ser capaç de proveir per a les necessitats de la família , estar agraïts . És probable que vostè sigui capaç d'esdevenir una mestressa de casa que no està obligat pel seu marit per anar a treballar si el seu marit té un ingrés relativament gran cada mes . No obstant això , per a aquells de vostès que "va obligar " a una dona de carrera per tal de mantenir la família , no es desanimi , vostè encara pot realment ser una bona mestressa de casa en les seves atapeïdes agendes .

Aquests són alguns consells sobre com esdevenir una bona mestressa de casa :

1 . Ser una mare el sentit
La tasca d'una mare en una família d'un sens fi de grans i pesats . No obstant això, això és el que inevitablement ha implicat i la seva roba . Per ser una bona mare , tracta de ser una figura de la mare sensible i la comprensió de totes les coses pel que fa a la seva família. Per exemple , quan el seu fill o filla està malalta , es va afanyar a actuar . Un fort instint maternal inherent a vostè . t'estimo com una mare que es necessita pel marit i el seu fill o filla a casa . En essència , ser una figura de la mare en cap sentit en relació amb la condició de la seva família .

2 . pacient
Com a mare , vostè és el que hauria de ser la humitat condicionat en cada qüestió que es planteja en la seva família . Fer el contrari , vostè encara pot ser una mare ferotge i no vol saber els problemes que hi ha en la seva família . La naturalesa i el comportament del pacient és molt important per tu tenir i aplicar a si mateix . Si l'ambient caòtic de la casa perquè el seu fill o filla que juguen al seu voltant i fent un embolic de casa , sigui pacient i faci el que tingui a veure amb la paciència i sinceritat . Té la intenció que vostè és la persona que és responsable de la situació de la seva llar . Sigui pacient quan el seu marit arriba a casa del treball cansada i de mal humor , li donarà el millor servei com a esposa i mare . Si pot incrustar pacient en cada costat de la seva vida , hmm veure i sentir el torna que obtindrà del seu marit i el seu fill o filla a tu , seràs estimat per ells . Acordar que la mare ?

3 . Aprèn a cuinar i preparar menjars per al seu menú familiar
Per a una dona de carrera , una cosa pot ser escrit " molt difícil " per fer-se realitat . Però no es desanimi , però, almenys que hagi preparat els àpats , així que amb Lowongan Kerja la compra de menjar fora. Per a aquells de vostès que estan en la vida diària a la llar , per descomptat, és bastant fàcil per tu per fer. Si , efectivament , és a casa cada dia, és bo preparar els aliments per al menú de la família una manera de sentir com a casa . Aprèn a cuinar per a ells mateixos . I li donarà la recepta dels més deliciosos plats per a la seva família .

4 . No confiï massa en el servei domèstic
Tots sabem , en el paper de la mare d'avui en dia és gairebé totalment substituït per una mestressa de claus . Si vostè té una criada , tracti de no demanar una mica d'ajuda dels seus ajudants . Intenta fer el seu paper de mestressa de casa apropiada . Només heu de llet per al seu nen li digui al seu ajudant , evitar-ho. Intenta fer la seva pròpia llet per al nen . Això farà que el seu vincle amb el seu fill o filla es tornen més forts . Fer només un paper secundari com " ajudant" . Treball de neteja que és ajudar a vostè i no ha de ser 100 per cent atorgar totes les tasques de la llar per a la seva neteja és . Estigui al corrent d'això . Acordar que la mare ?

5 . Preneu-vos el temps per simplement jugar amb el seu fill o filla i el seu marit
Preneu-vos un moment per fer broma amb la seva família . Mira el feliços que són quan vostè està allà enmig d'ells . La calor d'una figura de la mare és molt necessari per a l'harmonia i la felicitat d'una família . Mira quants nens que se senten " perduts" de les seves figures parentals , especialment la figura d'una mare que sempre està ocupat amb el seu negoci i gairebé mai tenia temps per a la seva família . No aposti seu fill o l'estat psicològic de la filla només pel seu propi egoisme . En qualsevol cas , el marit i el seu fill o filla et necessita enmig d'ells , fins i tot si simplement jugant . No s'ha de subestimar això. Com a mares , d'acord no?

6 . Fer una tassa de begudes per al seu estimat espòs
El marit també requereixen la seva atenció . Potser per a vostè serveix una tassa de cafè no és important i gairebé sense sentit . Però no s'equivoquin , que podria ser una tassa de cafè que elabora cervesa és una cosa molt significatiu per al seu marit . Ha notat això?

7 . La primera estela
Si vols ser una bona mestressa de casa , tracti d'obtenir la major brevetat. Per descomptat, la vida familiar trenat començarà quan matí per davant. Quan al matí ja no és rajasia si hi haurà una gran Pasang Iklan Terbaik quantitat d'activitats que han estat esperant . Els nens han d'anar a l'escola, el marit va haver d' anar a l'oficina i així successivament . Preparar totes les seves necessitats com sigui possible . A partir d'esmorzar , articles de primera necessitat que han de portar marit , uniformes escolars dels seus fills i així successivament . Intenta preparar tot el que amb paciència i bona com sigui possible . Si pren una migdiada , imagini el que passaria ? tot pot ser caòtic . Encara que vostè pot tenir un ajudant , però, no atorgar tots els teus obligacions cap a ell . Almenys vostè i els seus ajudants poden treballar junts per dur a terme una multitud d'activitats en el matí que s'ha de resoldre . Com a mares , d'acord no?

8 . Clever família que gestiona la despesa de diners
Hmm , si s'ha parlat de diners , el seu treball com a mestressa de casa és sens dubte un titular i gestor de les seves finances familiars . Salari del marit depèn de vostè ha de manejar com sigui possible . Vostè ha d'entendre i comprendre que el requisit principal, on les necessitats de les necessitats secundàries i terciàries on. No es limiti a seguir el seu propi egoisme per comprar tot el que vulguis sense pensar en les necessitats de la seva família que poden ser més importants que els seus aliments . Tant com sigui possible gestionar tot tan net com sigui possible . Esperem que queden diners per estalviar per al futur de la seva família . Com ? si les mares estan d'acord amb això ?

9 . Monitoritzar el progrés del seu nadó
Com a mare , el desenvolupament del nen és una gran responsabilitat que vostè ha també implicat . No obstant això , la mare és la més influent en el desenvolupament d'un nen . Des que neixi el seu fill , vostè està de fet obligat a proporcionar el millor servei per a ells . Si ets indiferent tehadap desenvolupament del seu fill , imagineu el que passarà amb els seus fills en el futur . ¿Està disposat , si el seu fill es converteix en una figura dels nens malnodrits , xifra nen entremaliat , la xifra de nens que no tenen modals i una àmplia gamma de propietats i una altra actitud desfavorable ? tingui en compte , que el seu paper és molt important per al desenvolupament del seu fill . Bé, si vols ser una bona mestressa de casa , adonar-se'n . Nodreix teu fill o filla amb tot el meu cor . Imprimiu la figura de qualitat nació successor . Com a mares , d'acord no?

10 . Anar a dormir més extrem
Assegureu-vos que totes les condicions estan equivocats si va bertirahat a dormir a la nit . Assegureu-vos també que tots els del seu fill o filla ha estat profundament adormit. No ho facis fins que hagis quedat adormit amb l'estufa que encara quedava en o aixeta està encès . El punt és assegurar-se que tot està bé quan te'n vas a dormir . Seria millor si vostè sempre està tractant de dormir fins tard en comparació amb la majoria dels altres membres de la família .

Potser alguns consells sobre com esdevenir una bona mestressa de casa de dalt no ha estat d'acord amb les seves expectatives . Esperem que poc ha estat capaç de donar una visió general de les mestresses de casa , Com pot aquesta manera es pot tractar d'aplicar a si mateix perquè pugui ser una bona figura de la mare als ulls del marit i el fill de la seva filla . Pulau Pari Llegiu la següent informació interessant recepta fa més deliciós rotllo de pastís d'esponja . Esperem que d' utilitat i l'èxit sempre per a vostè .

0 komentar:

Posting Komentar